READING

Farmec și-a extins portofoliul. Noua extensie de g...

Farmec și-a extins portofoliul. Noua extensie de gamă are la bază acid hialuronic 4D și ulei natural din trandafir sălbatic

Farmec și-a extins portofoliul prin lansarea liniei Perfect Look, sub umbrela gamei Gerovital H3 Evolution. Noile produse au acțiune atât de îngrijire, cât și de înfrumusețare. Inovația adusă de noua gamă este dată de acidul hialuronic 4D și de uleiul natural din trandafir sălbatic, pentru un efect radiant instantaneu, cu un ton natural de roz. 

Acidul hialuronic 4D este un complex molecular antirid, ce conține 4 dimensiuni moleculare diferite. În funcție de masa moleculară, acidul hialuronic are un grad diferit de absorbție în piele, cu beneficii specifice: de la efectul de hidratare imediată la suprafața pielii, la pătrunderea în straturile profunde ale epidermei pentru a stimula capacitatea de apărare naturală a pielii și activarea procesului de reparare epidermică.

”Ne dorim ca linia să reprezinte în mod autentic aspirațiile unui Perfect Look by Gerovital și femeia a cărei frumusețe vine în primul rând din încrederea dată de evoluția sa, dar și să reflecte evoluția științei antirid. Introducem cel mai inovator complex molecular al momentului: acidul hialuronic 4D și uleiul de trandafir sălbatic”, a declarat Claudia Pălăcian, Manager de Produs.

Produsele Gerovital H3 Evolution Perfect Look se adresează tuturor tipurilor de ten, au formulări uşoare şi conferă beneficii imediate.

Linia Gerovital H3 Evolution conține 15 produse de îngrijire personală, disponibile sub formă de creme, fiole, seruri și deodorante. Noile produsele Gerovital H3 Evolution Perfect Look, precum și produsele GH3 Evolution pot fi achiziționate din rețeaua de magazine Gerovital și Farmec, din magazinul online Farmec, din supermarketuri, magazine din comerțul tradițional și din farmacii.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.