READING

Farmec și-a relansat gama de dermatocosmetice sola...

Farmec și-a relansat gama de dermatocosmetice solare

Produsele gamei Gerovital H3 Derma+ SUN din portofoliul Farmec au de acum înainte formule adaptate ultimelor trendințe din domeniul dermatocosmeticelor solare și noi ambalaje.

Principalul element de noutate este reprezentat de tehnologia PHYSABLOCK, o asociere de filtre solare și principii active, care asigură protecție avansată împotriva radiațiilor UVA, UVB, VL (lumină vizibilă de energie înaltă) și IR (radiații infraroșii). Aceasta stimulează eficient mecanismele naturale de apărare ale pielii împotriva efectelor distructive declanșate de radiațiile solare, reduce semnificativ cantitatea de radiații care ajung în piele și modulează răspunsul imunologic și inflamator al pielii, protejând-o împotriva fotoîmbătrânirii și degradării fibrelor de colagen şi elastină. Ingredientul în jurul căruia s-a construit Tehnologia PHYSABLOCK este Physavie®, un activ vegetal extras din planta de origine tropicală Physalis angulata, cu proprietăți importante de protecție a pielii expuse la soare. 

Lansată în 2015, Gerovital H3 Derma+ Sun este prima linie de produse dermatocosmetice solare din portofoliul companiei Farmec, creată în colaborare cu specialişti din domeniul medical.

Gama conține 7 produse, care se adresează atât copiilor, cât și adulților: Lapte Protecție Solară SPF 30, Lapte Protecție solară SPF 50, Cremă Față SPF 50 Tentă Naturală, Cremă Față SPF 50 Tentă Aurie, Cremă Protecție Solară Copii SPF 50, Loțiune Calmantă După Plajă și Gel Reparator După Plajă.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.