READING

Farmec vizează dezvoltarea gamei de produse depila...

Farmec vizează dezvoltarea gamei de produse depilatoare

Producătorul clujean Farmec are în plan dezvoltarea gamei de produse depilatoare. ”Bazându-ne pe ultimele trenduri de consum, preconizăm o evoluție a subcategoriei de produse care conțin ceară cu aplicare la rece și ceară cu încălzire în cuptorul cu microunde. În dezvoltarea pe care o planificăm pentru gama Farmec Depilatoare vom viza și aceste subsegmente”, precizează Claudia Pălăcian, Manager de Produs, Farmec.

Claudia Pălăcian, Farmec

Potrivit celor mai recente date Nielsen, Farmec își menține poziția de lider pe segmentul în plină ascensiune al produselor depilatoare, deținând în 2017 o cotă de 48,4% în valoare și de 50,9% în volum. Gama Farmec Depilatoare se situează în ultimii ani pe prima poziție a acestui segment, cele mai vândute produse fiind benzile și cremele depilatoare.

Farmec Depilatoare conține 3 subgame distincte, destinate diverselor tipuri de piele: linia de depilatoare cu extract de Orhidee pentru pielea normală, cu extract de argan pentru pielea deshidratată și cu extract vanilie, destinată pielii sensibile. Mai mult, Gama Farmec cuprinde atât produse destinate pielii sensibile a adolescenților, care au la bază extract de zmeură, cât și produse adresate bărbaților, precum Crema depilatoare cu extract de boswellia serrata.

Gama Farmec Depilatoare conține creme depilatoare, benzi pentru față sau corp, ceară cu încălzire în cuptorul cu microunde, ceară cu încălzire pe foc, perle de ceară, roll-on geluri și soluții de curățare a cerii după epilare, cât și accesorii pentru epilare.

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.