Fashion Camp în Florida

În perioada 30 iulie – 5 august, în Bradenton, Florida, va avea loc Fashion Camp, o săptămână de traininguri dedicate adolescenților cu vârste între 14 și 18 ani interesați să-și construiască o carieră în industria modei.

Trainingurile sunt organizate de IMG Academy, iar taxele de participare încep de la 2.550 de dolari și ajung până la 2.950$ (cu cazare inclusă).

Dintre temele sesiunilor: fotografie de fashion, cum se produce un show de fashion, cum se fac parteneriate de brand, cum se organizează o săptămână a modei în era digitală.

Printre cei care vor susține prezentări se află: Ashley Graham, fotomodel și promotoare a mișcării ”body positive”, recent inclusă pe lista celor mai influente personalități din lume (Time) și autoare a cărții ”A New Model: What Confidence, Beauty & Power Really Look Like”; Ramon Martin și Ryan Lobo, fondatorii brandului TOME; fotomodelele Lili Aldridge, Jasmine Tookes și Inka Williams; fotograful Russell James; Neels Visser, ambasador Maybelline;  Zanna Roberts Rassi, jurnalist de modă.

Mai multe detalii, aici.

Credit foto: IMG Academy

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *