Fashion Days a lansat Romanian Corner  

Retailerul Fashion Days a lansat un ”corner online”, menit să sprijine jucătorii locali din industrie. Conceptul reunește o selecție a celor mai noi colecții de branduri și creatori autohtoni, haine, încălțăminte și accesorii.

Ce branduri sunt, în present, disponibile în aplicația Fashion Days și pe fashiondays.ro? MURMUR, Andreea Raicu, Alina Cernătescu, Malvensky, UNDRESS, Lin Apparel, Framboise,  Bluzat sunt printre brandurile incluse alături de colecția de încălțăminte dedicată Fashion Days, realizată de Mihaela Glăvan. În această vara vor fi adăugate o nouă serie de branduri și creații ca: Manuri, Nalu, Skin Deep, Venera Arapu, Ana Radu, Optimef, iar proiectul va continua să se dezvolte pe parcursul anului. 

”Romanian Corner este un proiect pe care îl pregătim încă de la începutul anului însă impactul generat de întreagă criză globală ne-a determinat să accelerăm implementarea lui, tocmai pentru a susține prin acțiune mesajul pe care l-am comunicat pe întreaga perioadă: sprijinul  companiilor locale, prin alegerea serviciilor și produselor oferite de acestea”, explică Robert Berza, General Manager, Fashion Days.

”Credem că în curând Romanian Corner și FD Mall vor ajunge la 10% din venituri, ceea ce înseamnă câteva milioane de euro în fiecare lună.”, a mai precizat acesta.

“În câteva zile de la listarea pe Fashion Days deja discutăm cu partenerii de reaprovizionare, iar acesta e un lucru de-a dreptul remarcabil. E clar că există potențial în piață și, dacă unii dintre designeri aveau clienți fideli în București și pentru că aveau showroomuri sau colaborări cu magazine din Capitală, Fashion Days le oferă ușor o piață națională, dar și regională, prin platformele noastre din Bulgaria și Ungaria”, continuă Robert Berza.

Fashion Days are aproximativ 1 milion de utilizatori activi în aplicația iOS și Android și, în ultimele 6 luni, aplicația a generat 70% din vânzări, iar plățile online cu cardul au ajuns la 60%.

Livrarea se efectuează atât prin curier cât și prin rețeaua de aproape 500 de lockere easybox, la nivel național. În caz de retur, banii sunt returnați clienților în 30 de minute de la verificarea coletului.

Fashion Days a lansat anul acesta și FD Mall, care a adus colaborări cu zeci de branduri și magazine, care erau până acum prezente majoritar în offline. Mai multe detalii, aici.

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.