READING

Fashion Days livrează în EasyBox-urile eMAG

Fashion Days livrează în EasyBox-urile eMAG

Retailerul online Fashion Days a început să livreze pentru clienții din București și Ilfov colete în EasyBox-urile eMAG. Momentan, compania deține 27 astfel de EasyBox-uri, urmând ca numărul acestora urmând să se dubleze în scurt timp.

Serviciul este unic în România și le permite clienților libertatea de a-şi ridica coletele la orice oră, lockerele fiind disponibile 24/7. Mai mult, comenzile pot fi achitate atât online, cu cardul, cât și direct la POS-urile instalate în fiecare dintre EasyBox-uri.

Am introdus livrarea în Oficii Poștale și showroom-uri acum aproape un an, iar cifrele ne-au demonstrat că această direcție de client service este cea corectă. Două din 10 colete sunt ridicate personal, un indicator al faptului că programul clienților nu permite întotdeauna așteptarea unui curier”, explică Robert Berza, General Manager Fashion Days.

În următoarea perioadă vom dubla numărul lockerelor în care livrăm, acestea fiind amplasate în locații ușor accesibile, cum ar fi centre comerciale și spații de birouri”, completează Berza.

Comenzile care sunt plasate până în ora 11:00 sunt livrate în lockere în aceeași zi. Coletele achiziționate după această oră sunt livrate a doua zi, iar clienții au la dispoziție 72 ore în care să le ridice.

Livrarea în EasyBox-uri este gratuită pentru comenzile de peste 150 lei, dar există o limită de 2 articole ce pot fi incluse într-un colet, din cauza dimensiunilor lockerelor.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.