READING

Fashion Days pregătește cea mai mare ediție de Epi...

Fashion Days pregătește cea mai mare ediție de Epic Sale

Cea de-a cincea ediție a Fashion Days Epic Sale începe luni seara, 11 iunie, și va dura patru zile. Retailerul promite până la 80% discount la cel mai mare număr de modele unice de până acum: 63.000 (cu 20.000 mai multe decât în campania de iarnă). Și numărul brandurilor noi atinge un record. Față de ediția de iarnă, au fost adăugate 128 de branduri în premieră pe lista reducerilor, printre care: Armani Jeans, Ralph Lauren, Salvatore Ferragamo, Hugo Boss Orange sau Festina.

Reducerile din cadrul campaniei se vor aplica tuturor categoriilor de produse, cele mai multe fiind dedicate sezonului de vară, dar nu vor lipsi nici outfit-urile business sau pentru ocazii speciale.

Printre cele mai spectaculoase oferte se vor regăsi tricourile și pantalonii scurți pentru bărbați, la prețuri ce pornesc de la 39,99 lei și, respectiv, 49,99 lei, bluzele și fustele de damă, de la 44,99 lei și, respectiv, 59,99 lei, dar și îmbrăcămintea pentru copii, la prețuri ce pornesc de la 29,99 lei.

Returul va fi în continuare gratuit, la fel și livrarea, pentru comenzile de peste 100 lei.

Fashion Days anunță și lansarea serviciului de livrare a comenzilor în 14 showroom-uri eMAG. Această facilitate se adaugă serviciului de livrare în Oficiile Poștei Române.

”Pentru această ediție, ce va avea loc în perioada 11-14 iunie, ne așteptăm la rezultate financiare speciale. O campanie de tipul Fashion Days Epic Sale presupune o creștere de zece ori mai mare față de o zi obișnuită”, spune Robert Berza, General Manager Fashion Days.

Rezultatele ediției precedente

În cadrul ediției Fashion Days Epic Sale din ianuarie, o treime dintre vânzări s-a înregistrat doar în prima zi, iar clienții Fashion Days România au cumpărat peste 54.000 de articole vestimentare. Femeile au fost cele mai interesate de reduceri, dar o creștere importantă a fost reprezentată de hainele pentru copii, ce au ocupat locul 2 în topul achizițiilor: îmbrăcăminte damă – aprox. 12.000 de articole; îmbrăcăminte copii – peste 7.500 de articole; îmbrăcăminte bărbați – peste 7.000 de articole.

În topul brandurilor preferate de clienții Fashion Days s-a aflat Guess Jeans, urmat de Zee Lane, Levi’s, Nike, Asics, Napapijiri, United Colors of Benneton și U.S. Polo Assn.

Cel mai scump articol a fost o jachetă de piele pentru bărbați, Diesel Black Gold, în valoare de 2.990 de lei. Cea mai mare comandă, ca număr de produse, a conținut 52 de articole vestimentare.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.