READING

FASHION HOUSE Pallady a început predarea spațiilor...

FASHION HOUSE Pallady a început predarea spațiilor comerciale către chiriași. Outlet Centre-ul se va deschide în primăvara anului viitor

FASHION HOUSE Group a început predarea spațiilor comerciale din FASHION HOUSE Pallady către chiriași. Puma este primul brand care se alătură outlet-ului și demarează lucrările de amenajare ale noului magazin. În lunile următoare, noi branduri vor intra în outlet-ul care va avea o suprafață totală de 13.000 de metri pătrați. 

Dezvoltat în partea de est a Bucureștiului, la ieșirea pe autostrada A2, noul Outlet Centre își va deschide porțile pe 25 martie 2021.

Proiectul, în valoare totală de 25 de milioane de euro, va fi dezvoltat în două etape și va include 60 de magazine, dar și restaurante și o zonă de joacă pentru copii. FASHION HOUSE Pallady este închiriat în proporție de peste 50% și va oferi clienților acces la mărci internaționale de top, cu reduceri de până la 70%, pe tot parcursul anului.

FASHION HOUSE Pallady va aduce un nou concept cu galerii în aer liber, care vor imita aspectul clădirilor din Bucureștiul de altădată, într-un peisaj inedit, cu arhitectură Belle Epoque.

Outlet-ul va face parte dintr-un parc de retail și de agrement de mari dimensiuni, proiect care își propune să devină una dintre principalele destinații de cumpărături și petrecere a timpului liber din România.

Spread the love

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.