READING

Fiole cu Acid Hialuronic pentru bărbați? De ce nu?...

Fiole cu Acid Hialuronic pentru bărbați? De ce nu?

Farmec lansează primele produse pentru bărbați sub formă de fiole de pe piața românească, respectiv Fiolele Anticădere tratament intensiv Gerovital Men și Fiolele cu Acid Hialuronic 5%. Aceste două noi produse completează gama care conține deja șampoane, geluri de duș, spumă de ras, deodorante.

Inițiativa de a adăuga fiole destinate bărbaților s-a datorat faptului că fiolele se situează atât în topul vânzărilor noastre, cât și în tendințele de consum din domeniul cosmetic, datorită principiilor active concentrate, dar și proprietăților de conservare. Totodată, am observat o cerere tot mai mare din partea publicului masculin pentru produse specifice pielii sale și ne-am dorit să fim mai aproape de acesta și să îi acoperim necesitățiile zilnice,” declară Natalia Muscă, Manager de Produs în cadrul Farmec.

Pe viitor, producătorul clujean are în plan să adauge noi produse în acestă gamă.

Fiolele cu acid hialuronic 5% pentru bărbați cresc rezistența, elasticitatea și nivelul de hidratare al pielii, datorită combinației de principii active și a două tipuri de acid hialuronic. Serul este conceput într-o formulă și concentrație specifică pielii bărbaților, diminuând efectele neplăcute ale bărbieritului zilnic și revitalizând tenul.

Tratamentul intensiv împotriva căderii părului sub formă de fiole Gerovital Men conține  Redensyl care acționează asupra cauzelor căderii părului, Glicină care mărește rezistența firului de păr. Procapilul, Biocapigenul și Vitaminele din grupa B reduc sebumul și mătreața, lăsând părul dens și mătăsos.

Gama cuprinde și crema antirid cu acid hiarulonic pentru restabilirea tonusului pierdut. Ridurile fine sunt diminuate datorită combinației de Ion-Moistᵀᴹ4Men și a două tipuri de acid hialuronic, Vitamina E având rolul de a proteja fibrele de colagen și elastină din piele.

Alte produse cuprinse în gamă sunt: Șamponul Anticădere cu efect de întârziere a îmbătrânirii și atrofierii rădăcinii firelor de păr, Șamponul Antimătreață cu acțiune antimicotică, eliminând mătreața, roșeața și usturimea scalpului și Șamponul pentru utilizare zilnică, cu acțiune delicată și efect reparator, potrivit persoanelor care au nevoie de spălări zilnice ale părului. Gelurile de duș 3 în 1 sunt destinate curățării feței, corpului și părului, fiind completate de Deodorantele – Antiperspirant Gerovital Men, fară alcool, cu parfumuri masculine persistente.  Gama cuprinde și spumă de ras îmbogățită cu extract vegetal de Boswelliam Serrata și Pantenol. Pentru pielea sensibilă, Spuma de ras Sensitive este creată special pentru a calma, a îngriji și a proteja în timpul bărbieritului.

Noile produse Gerovital Men sunt disponibile în toate magazinele de brand Gerovital și Farmec, pe magazinul online, pe marketplace-ul Emag.ro, în farmacii, supermarketuri și în magazinele din comerțul tradițional.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.