Fitbit Versa și Ace

Fitbit a lansat două noi produse: Versa și Ace. Fit Versa este cel mai ușor ceas inteligent al companiei, cu carcasă metalică, iar Fitbit Ace este o brățară inteligentă destinată copiilor.

Ce face Fitbit Versa?

Produsul monitorizează activitățile fizice, ritmul cardiac și ciclurile de somn, alături de antrenamante video cu instrucțiuni pas cu pas. Produsul oferă de asemenea opțiunea de răspunsuri rapide, disponibilă acum pentru utilizatorii de Android[i], acces rapid în contul de Deezer și o autonomie a bateriei de peste patru zile. Prin intermediul noilor funcționalități dezvoltate de Fitbit, femeile vor avea acces la informații complexe cu privire la starea lor generală de sănătate, putând să își monitorizeze inclusiv evoluția ciclului menstrual. Aceaste noi capabilități, ce vor fi accesibile începând cu luna mai, se vor regăsi pe ceasurile Fitbit Versa și Fitbit Ionic.

Alte funcționalități Fitbit Versa

Instrucțiuni video pas cu pas: Produsul este echipat cu un senzor de ultimă generație pentru monitorizarea continuă a pulsului. De asemenea, cu Fitbit Versa utilizatorii vor putea urmări pe ceas antrenamente video cu instrucțiuni pas cu pas, putând opta și pentru sesiuni de antrenament mai complexe cu aplicația Fitbit Coach[ii]. Aplicația Exercise de pe ceas monitorizează peste 15 tipuri de exerciții, Fitbit Versa având integrată și funcția SmartTrack, cu recunoașterea automată a activităților fizice realizate. Ceasul poate monitoriza și performanțelor de înot, având o rezistență de până la 50m.

Informații despre starea de sănătate generală: Utilizatorii vor putea accesa informații despre ciclurile de somn pentru a vedea, în timp, cât de bine s-au odihnit. Fitbit Versa dispune și de un senzor SpO2 ce va face posibilă depistarea unor afecțiuni precum apneea în somn.

Ceasul se poate vinde cu brățări realizate din silicon, piele și metal, alături de accesorii ediție limitată.

Sistemul de operare Fitbit OS 2.0 va fi integrat atât pe ceasurile inteligente Versa, cât și pe Ionic.

Ceasul Fitbit Versa este disponibil pentru precomandă pe site-ul www.fitbit.com la prețul de 199,95 euro, urmând ca acesta să se regăsească în oferta magazinelor partenere din luna aprilie. Prețul pentru accesorii variează între 29.95 și 99.95 euro.

Un alt produs lansat de Fitbit este Fitbit Ace, o brățară inteligentă realizată pentru copii. Produsul este gândit pentru a transforma orele de sport și mișcare în momente cât mai plăcute pentru cei mici și pentru a inspira întreaga familie să adopte un stil de viață cât mai activ. Totodată, prin folosirea produsului, se dorește scăderea sedentarismului, problema tot mai des întâlnită la tineri cu vârste din ce în ce mai fragede.

Product family lineup for Ace

Gândit pentru copiii cu vârsta începând de la de opt ani, Fitbit Ace înregistrează în mod automat numărul de pași parcurși, minutele active de peste zi și ritmul cardiac. De asemenea, are o autonomie a bateriei de până la cinci zile și oferă utilizatorilor mesaje de încurajare pentru a rămâne activi cât mai mult timp. Ace are o brățară reglabilă, în două culori vii iar produsul și brățara sunt impermeabile.

Prin intermediul noului cont Fitbit family, părinții vor putea aproba contactele copiilor în cadrul aplicației Fitbit, oferindu-le astfel acestora un grad sporit de siguranță și posibilitatea de a fi la curent cu activitățile realizate de cei mai tineri membri ai familiei.

Produl Fitbit Ace este disponibil pentru precomanda pe site-ul www.fitbit.com, la prețul de 99,95 de euro, acesta urmând să fie disponibil, la nivel global, în perioada următoare.

Produsele Fitbit se găsesc în peste 46.000 de magazine din 86 de țări.

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.