G-EASY X H&M

Artistul hip hop G-EAZY se alătură brandului suedez de haine H&M și lansează, în parteneriat, o colecție pentru bărbați ce va ajunge în magazinele H&M din întreaga lume începând cu data de 1 martie 2018. Colecția va fi de asemenea disponibilă online.

“G-Eazy este un tip atât de cool, el întruchipează stilul masculin al momentului și a fost o reală plăcere să lucrăm cu el să dezvoltăm aceste piese vestimentare îndrăznețe. Ne place abordarea lui unică a stilului urban care se îmbină cu cel clasic și apetența lui pentru culori vii. Suntem nerăbdători să dezvăluim mai multe despre această colecție fanilor G-Eazy și H&M” – Andreas Löwenstam, șeful departamentului de design al colecțiilor pentru bărbați H&M.

”Stilul meu este semnătura și parte din creativitatea mea, este felul meu de a mă exprima ca artist”, a declarat rapperul american în vârstă de 28 de ani, cunoscut în special pentru sigle-ul său din 2015 ”Me, Myself & I”.

Anunțul legat de această colaborare a fost făcut simultan cu lansarea globală a noului album G-Eazy,  ”The Beautiful & Damned”.

Foto: H&M

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.