Galerie de-o noapte

Îți plac galeriile de artă? Îți plac și petrecerile? Dacă ambele te încântă în egală măsură, de anul viitor le vei putea experimenta ”la pachet”, grație proiectului Love Open Gallery.

Love Open Gallery este o platformă dedicată artiștilor de design grafic, creată de Birou de Frumos, o  agenție de design și PR creativ lansată anul acesta de Sorina Topceanu. Primul eveniment din seria de petreceri ce au ca temă  ”galeria de-o noapte” a avut loc la Mater – biblioteca de materiale și a cuprins o expoziție cu lucrări ale designerului Paul Dersidan, art director la BLAU creative studio. Artistul a expus 11 lucrări care reprezintă 11 proiecte diferite de ale sale.

”Am vrut ca selecția aceasta să ilustreze diversitatea și culoarea proiectelor mele, în design și concept. Lucrările trec de la abstract la figurativ și explorează character design, ilustrație naivă, typography. Majoritatea reprezintă părți din proiecte mai ample” – Paul Dersidan

Paul Dersidan și-a început cariera în televiziune, apoi au urmat câțiva ani în agenții multinaționale, până când a înterupt job-ul pentru a urma un master la International Academy of Design and Technology, Chicago, secția Graphic/Advertising Design. După terminarea acestuia, s-a întors și a deschis studioul de creație BLAU, loc în care își propune să valorifice puterea designului în comunicare.

Dersidan a avut lucrări selectate și expuse în cadrul tuturor edițiilor Romanian Design Week și a fost inclus și în mai multe expoziții capsulă, precum Play and Rewind care a fost prezentă ultima oară și la Vienna Design Week, în octombrie 2017.

Love Open Gallery va continua, începând cu anul viitor, cu galerii deschise timp de o singură noapte și de fiecare dată într-un alt loc

”Am pornit acest format de galerii, de-o noapte – one night stand cu graphic design – la pachet cu o petrecere. Vrem un mediu cât mai relaxant și mai puțin formal, în care oamenii să poată interacționa cât mai ușor cu artistul și cu lucrările acestuia” –  Sorina Topceanu, cofondatoarea proiectului.

Partenerii Love Open Gallery sunt Bombay Sapphire, Ciuc, Mater și Madison absolute beauty.

Membrii echipei de organizare Love Open Gallery sunt Sorina Topceanu, Bogdan Moraru și Ruxandra Avram.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.