READING

Gamă nouă de deodorate fără clorhidrat de aluminiu...

Gamă nouă de deodorate fără clorhidrat de aluminiu și alcool

Farmec a lansat o nouă gamă de antiperspirante Gerovital Plant ce nu conține clorhidrat de aluminiu și alcool. Noua linie de deodorante Gerovital Plant este disponibilă în patru sortimente: Fresh, Crazy, Fancy şi Pure, iar ingredientul principal este pudra naturală de Tapioca, cunoscută şi apreciată pentru capacităţile sale avansate de absorbţie a grăsimilor, uleiurilor şi a umidităţii la nivelul pielii.

Procesul de dezvoltare a acestora a durat aproximativ 18 luni și se estimează că noua linie de produse va asigura companiei o creştere de minim 10% pe acest segment.

”Una dintre cele mai îndrăgite linii este cu siguranţă Gerovital Plant, al cărei element definitoriu este componenţa sa naturală. Lansarea unor produse antiperspirante fără clorhidrat de aluminiu a venit firesc, din dorinţa de a oferi consumatorilor protecţia de care au nevoie, 100% naturală”, a declarat Ioana Borza, Director Marketing Farmec.

Antiperspirantele pot fi achiziţionate în ambalaje de 150 ml şi 40 ml, din toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, precum şi din cele 11 magazine Gerovital din ţară sau din magazinul online www.farmec.ro.

 

Din categoria de produse, pe bază de extracte naturale, lansate în această vară de Farmec, face parte şi noua gamă de geluri de duş Gerovital.

Brandul Gerovital, care în acest an a marcat 50 de ani de la producerea în masă a primei creme Gerovital H3, este lider de piaţă pe segmentul produselor de îngrijire a tenului, cu o cotă de piaţă valorică de 23.3% (calcul realizat pe baza datelor Nielsen din serviciul de retail audit realizat pentru categoriile produselor pentru îngrijirea feţei, segmentul CARE pe piaţa din România, valoare vânzări pentru ultimele 12 luni. Perioade cumulate ianuarie- decembrie 2016.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.