Gamă nouă în portofoliul Amway

Amway a lansat o nouă gamă de produe de îngrijire a pielii – Artistry Special Care – compusă  din demachiant pentru ochi și pentru buze, cremă exfoliantă, mască pentru curățare în profunzime și mască hidratantă revigorantă.

Demachiantul pentru ochi și pentru buze Artistry conține o formulă bifazică și are ingrediente cu efecte  de hidratare și emoliere. Crema exfoliantă Artistry conține e ingrediente din surse naturale, precum ulei de cocos și perle de jojoba. Masca hidratantă Artistry Hydra-V este inspirată din cercetări laureate cu Premiul Nobel și asigură o hidratare de până la 12 ore, cu efect de reîntinerire a epidermei. Masca pentru curățare în profunzime Artistry este compusă din argilă albă amazoniană și argilă caolin pentru un efect de purificare blând, însă puternic.

Amway  are în portofoliu peste 450 de produse din categorii precum înfrumusețare, suplimente alimentare și îngrijirea casei, comercializate în mod exclusiv prin intermediul distribuitorilor independenți. Compania a fost fondată în 1959 în Ada, Statele Unite ale Americii și operează în mai mult de 100 de țări, generând vânzări de 8,8 miliarde de dolari în 2016. Brandurile Amway cu vânzările cele mai mari sunt vitaminele, mineralele și suplimentele alimentare de la NUTRILITE™, produsele de îngrijire a tenului și cosmeticele de la ARTISTRY™ și sistemul de tratare a apei de la eSpring™.

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.