READING

Gamele Tratament Expert și Farmec Ultrarezistent, ...

Gamele Tratament Expert și Farmec Ultrarezistent, în noi formate

Farmec a lansat gamele pentru îngrijirea unghiilor Farmec Tratament Expert și Ultrarezistent în noi forme de prezentare, din punct de vedere al designului și ambalajului. Rețetele și formulele au fost păstrate nechimbate.

Modernizarea celor două game a presupus și respectarea unei linii de design uniformizate a brandului Farmec.

”Ne propunem ca prin această modernizare să ne creștem cota de piață pe segmentul de îngrijire a unghiilor, a declarat Aura Carabiber, Manager de Produs Farmec.

Toate produsele Farmec Ultrarezistent pot fi regăsite în sticluțe noi, pătrate, adaptate ultimelor tendințe din acest sector. De asemenea, noile sticluțe sunt dotate cu pensule mai late, care facilitează aplicarea lacurilor pe unghii.

Linia Farmec Tratament Expert include cinci produse: loțiune cu vitamina B5, peeling cuticular, ulei pentru cuticule, bază complex fortifiant și gel TopCoat, iar linia Farmec – lacuri de unghii Ultrarezistent cuprinde 40 de sortimente cromatice.

Produsele sunt disponibile în rețeaua de magazine de brand Gerovital și Farmec, din magazinul online, precum și din farmaciile, supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.