READING

Gărâna Jazz Festival, pe 6-9 iulie

Gărâna Jazz Festival, pe 6-9 iulie

Între 6 și 9 iulie va avea loc cea de-a 21-a ediție a Gărâna Jazz Festival pe scena căruia vor urca 18 trupe,  între care chitaristul american John Scofield, cel mai apreciat artist de jazz al anului, câștigător a două premii Grammy și Omar Sosa Quarteto Afrocubano.

Line-up-ul celor patru zile de festival include și șase proiecte muzicale românești, printre care  Sebastian Spanache Trio și Thy Veils. Claviaturistul Raul Kusak  revine la Gărâna cu un concert susținut în incinta bisericii catolice – Sounds from church – din satul Văliug, vineri, pe 7 iulie.În același loc, în dimineața zilei sâmbătă, 8 iulie, va avea loc concertul Mircea Tiberian & Marta Hristea sub umbrela proiectului Magellan – A sonic journey. Marius Preda, muzicianul român care a cântat la țambal pe marile scene ale lumii, alături de Arturo Sandoval, Dennis Chambers sau Mike Stern, va urca pe scena din Poiana Lupului sâmbătă, 8 iulie. Iar pe 9 iulie, în biserica din Văliug, va avea loc concertul fomației ARCUȘ TRIO.

Festivalul Internațional de Jazz Gărâna este organizat de Fundația Culturală Jazz Banat, membră a European Jazz Network. În ultimii 20 de ani, la Gărâna au cântat:  Eberhard Weber, Jan Garbarek, Mike Stern, Tom Harrell, Charles Lloyd, Jean-Luc Ponty, Stanley Jordan, John Abercrombie, Miroslav Vitous, Zakir Hussain, Magnus Ostrom, Bugge Wesseltoft, Lars Danielsson, Avishay Cohen, Nils Petter Molvaer, Jack Dejohnette, Kimmo Pohjonen și mulți alții.

Programul complet Gărâna Jazz Festival precum și informații despre transport și cazare sunt disponibile pe www.garana-jazz.ro. Biletele pot fi achiziționate online, în avans prin BiletMaster.ro, MyTicket și Bilete.ro, online sau din rețeaua magazinelor partenere, la prețul de 300 de lei în varianta de abonament pentru patru zile de concerte sau 85 de lei în varianta de bilet pentru o singură seară de festival.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spread the love

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.