READING

Garmin lansează seria fēnix® 6 pe piața românească...

Garmin lansează seria fēnix® 6 pe piața românească

Garmin lansează în România seria fēnix® 6, o colecție de ceasuri multisport cu GPS ce include funcția Power Manager, pentru o durată crescută de viață a bateriei, PacePro. Versiunea de top este Fenix 6X Pro Solar și are o nouă tehnologie solară incorporată. În România, noua serie este disponibilă la prețuri începând de la 2.817 lei.

Fēnix 6X Pro Solar este primul ceas Garmin care oferă opțiunea de încărcare solară. Acesta este dotat cu Power Glass™, o lentilă transparentă ce se încarcă de la lumină și folosește energia soarelui pentru a crește durata de viață a bateriei. Modelele fēnix 6X și 6X Pro Solar au un display de 1.4”, vizibil în lumina soarelui, cu 36% mai mare decât la seria anterioară. Performanța bateriei în modul smartwatch este de 21 de zile, la care se adaugă 3 zile atunci când sunt folosite capabilitățile solare.

fēnix 6 Series – Pro & Sapphire

Modelele fēnix 6 și fēnix 6X au display-uri mai mari, de 1.3″, respectiv 1.4″. În plus, au fost introduse noi culori pentru brățările cu sistem QuickFit din nylon și silicon. Ediția Sapphire adaugă durabilitatea ecranului rezistent la zgârieturi, dar și alte materiale ultra performante.

Seria fēnix 6 introduce PacePro, ce ajută alergătorii să-și mențină strategia de alergare, oferindu-le ghidaje personalizate de-a lungul unei curse. Ei își pot crea planuri direct din ceas sau înainte de antrenament, folosind Garmin Connect™ sau Garmin Connect Mobile. În timpul alergării sunt disponibili diverși indicatori de moment, precum și statistici legate de target-ul setat.

Seria include hărți topografice (harta Topo Europe preinstalată) pentru aventuri în aer liber, hărți de ski pentru peste 2000 de resorturi din întreaga lume (în România sunt disponibile hărți pentru Azuga, Poiana Brașov, Ski Resort Transalpina și Straja), precum și 41.000 de terenuri de golf. Device-ul poate stoca până la 2.000 de melodii, sincronizate prin diferite platforme de streaming audio.

Noul Power Manager poate fi personalizat pentru a controla setări și senzori care au impact asupra duratei de viața a bateriei. Ceasurile oferă numeroase profiluri de activitate și senzor VO2 max, cu estimate și status de antrenament ajustate în funcție de căldură și altitudine.

Toate modelele includ senzorul de puls, monitorizarea nivelului de stres, măsurarea pulsului subacvatic și Pulse Ox4 ce susține o monitorizare avansată a somnului și aclimatizarea la altitudine. În plus, funcția inovatoare Body Battery™ permite vizualizarea nivelului de energie a corpului în orice moment, fiind ideală pentru programarea antrenamentelor sau perioadelor de repaos sau somn. Funcția folosește și interpretează informații legate de stres, variabilitatea pulsului, somn și activitate și demonstrează impactul pe care-l au zilele anterioare asupra stării generale.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.