READING

Gerovital Tratament Expert, în formule și ambalaje...

Gerovital Tratament Expert, în formule și ambalaje noi

Farmec modernizează și extinde gama de produse pentru îngrijirea părului Gerovital Tratament Expert, cu formule și ambalaje noi.

“Inovațiile din punct de vedere al beneficiilor pentru păr și modalităților de utilizare aduse de noile produse (Balsamul nutritiv cu Keratină Leave-in, Șamponul uscat cu efect condiționat sau Tratamentul cu Keratină lichidă) ne vor permite să creștem cota de piață pe segmentul produselor de îngrijire a părului, unul foarte important pentru Farmec” – Natalia Muscă, Manager Produs Farmec.

Produse inovatoare din gama Gerovital Tratament Expert

Fiolele cu Keratina lichidă – o soluție complexă de tratament intensiv pentru prevenirea și combaterea căderii părului și refacerea deteriorării sale.

Fiolele Intensiv Antimătreață – datorită complexului de ingrediente active naturale, elimină rapid mătreața uscată, reduce secreția de sebum, redând strălucirea părului.

Șamponul Revitalizant cu Keratină

Co-wash – un balsam îmbunătățit cu agenți de curățare, care permite spălarea părului fără spumă, integrând în același produs șampon și balsam– un trend tot mai accentuat la nivel internațional, adaptat de către producătorul clujean specificului local

Șamponul uscat cu efect condiționat, utilizat ca și soluție eficientă între două spălări. Acesta reîmprospătează, revitalizează părul și elimină rapid excesul de sebum, fără a fi nevoie de spălarea cu apă.

Balsamul Nutritiv cu Keratină Leave-in acționează în profunzimea firului de păr, hidratează părul uscat, acesta devenind mai flexibil și elastic. Datorită tehnicii leave-in, acesta nu necesită clătire și se poate aplica atât pe părul umed, cât și pe cel uscat. Masca Intensiv Regenerantă cu Petroleum activează circulația sangvină la nivelul scalpului, reface firul de păr deteriorat și fragil și îl întărește de la rădăcină și până la vârf.

Produsele Gerovital Tratament Expert fac parte din diverse scheme de tratament și sunt grupate în 7 subgame, fiecare cu propria sa acțiune specifică: prevenire, nutritiv, sebum control, volum, anticădere, regenerare și antimătreață.

Gama este disponibilă în toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, în magazinele de brand Gerovital și Farmec, precum şi în magazinul online www.farmec.ro și, în materie de preț, se poziționează pe categoria mediu spre înalt.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.