GETT’S continuă extinderea

GETT’S a ajuns o rețea de 10 saloane. Cel mai nou a fost deschis, în toamnă, în Plaza România, cu o investiție de peste 165.000 euro.

Costul de amenajare pe metru pătrat a fost de 1.225 de euro, peste media bugetului de amenajare în cazul celorlalte saloanele GETT’S de 1.000 de euro/mp, pe fondul inflației și al costurilor cu forța de muncă.

Lucrările au durat 8 luni și salonul se întinde pe o suprafață interioară de 135 metri pătrați și 30 mp de terasă.

Noul salon are patrru stele și, dincolo de serviciile complete pentru doamne, va avea și  GETT’S MEN Barber Shop – un shop în shop dedicat clientelei masculine, unde vor fi oferite servicii de barbering și grooming. La fel ca în celelalte saloane cu terasă (GCB Park Lake, GETT’S MEN Exclusive Floreasca, GCB Iulius Mall Cluj), spațiul de 30 mp va fi amenajat pentru a deveni și un spațiu de relaxare, cafenea pentru clienții salonului.

Salonul va avea la maturitate o echipă de 28 de angajați.

“Ne bucurăm de creșteri mari pe segmentul de clienți, de la un an la altul. La sfârșitul anului 2016 am încheiat cu 93.240 clienți, la sfârșitul lui 2017 cu 115.070 clienți, iar pentru 2018 previzionăm 128.000 clienți/an/servicii.  Deși pe fondul deschiderii și de locații noi, să nu uităm că este foarte greu sa obții creștere în locații deja mature, noi având locații de 18 ani” – Lucian Miess.

GETT’S s-a lansat în urmă cu 21 de ani și deține, în prezent,  9 saloane în București și unul în Cluj. Saloanele GETT’S oferă servicii complete day SPA – hair&beauty: coafură, frizerie, estetica facială, machiaj, estetică corporală, epilare definitivă, manichiură, pedichiură  și au o echipă alcătuită din peste 200 de profesioniști. Sub umbrela GETT’S, există patru branduri: GETT’S Hair Studio, GETT’S Color Bar, GETT’S MEN și GETT’S MEN Exclusive.

Spread the love

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.