READING

Gift Card-uri de Crăciun și acțiuni caritabile la ...

Gift Card-uri de Crăciun și acțiuni caritabile la ParkLake

Centrul comercial ParkLake lansează, luna aceasta, un card special, cu tematica Christmas, în valoare de 100, 300 sau 500 de RON, care se poate achiziționa de la biroul de informații din zona Main Square. Elegant, simplu și rapid, noul Gift Card ParkLake oferă inspirația necesară pentru a le face o bucurie de sărbători celor dragi.

ParkLake sprijină Crosul Conil

ParkLake continuă misiunea de a dărui zâmbete și bucurii și sprijină Crosul Conil – ”Împreună învingem dizabilitatea”, devenind punctul de plecare spre casa lui Moș Crăciun din Laponia. În perioada 3-15 decembrie, în locul special amenajat din Main Square, oricine dorește să sprijine această cauză se poate  înscrie la cros. Fiecare înscris în cursă și fiecare kilometru parcurs înseamnă susținerea unei ore de terapie și tratament pentru copiii cu dizabilități pe care cei de la Conil îi au în grijă.

Primii 2 kilometri parcurși asigură și înscrierea în tragerea la sorți pentru cele 10 carduri cadou în valoare de 300 de lei fiecare.

De asemenea, copiii cu autism pot fi ajutați și fărp înscriere la cros. Lângă punctul de pornire va fi o urnă în care se strâng pentru ei rechizite, jocuri educaționale, acuarele, plastilină sau puzzle-uri.

În plus, se poate redacta și trimite o scrisoare pentru Moș Crăciun, iar voluntarii de aici se vor asigura că speranțele, gândurile bune și dorințele celor care scriu scrisorile vor ajunge la destinație cât mai repede cu putință.

Totodată, în Main Square în perioada 13-24 decembrie, între orele 14:30-19:30, se deschide Ușa Magică pentru discuții LIVE cu Moș Crăciun, aflat tocmai în Laponia.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.