GMP PR comunică pentru Avon  

GMP PR este agenția care a câștigat pitch-ul organizat de Avon. Agenția va oferi servicii de consumer PR, social media și BTL.

”Avon este un brand pe care ni-l doream foarte mult în portofoliul agenției”, a spus Ioana Mănoiu, Managing Partner GMP PR.

”Am apreciat faptul că la baza oricărei propuneri creative stau pragmatismul şi cifrele. Lucrează  integrat, nu există o separare între PR şi Social media când vine vorba de amplificarea acţiunilor şi evenimentelor offline şi cel mai important, ne dovedesc că „Earned Media” nu e doar un concept găsit la un moment dat în manuale, ci un must al oricărui proiect”, a spus Alexandra Maier, PR Manager Avon Cosmetics România.

Echipe Avon și GMP PR

Primul proiect al echipei GMP PR & Avon a avut loc deja la finalul lunii aprilie – evenimentul ”Digital Divas by Avon”, unde invitatul special al brandului a fost Rodica Paléologue, celebrul manechin senior de la Paris, care a cucerit lumea modei la 60 de ani.

GMP PR, fondată în 2005, este parte a GMP Group. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional la competiţii precum Sabre Awards, European Excellence Awards sau Romanian PR Award.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.