READING

Herbal Aloe, gamă de produse cu ingrediente pe baz...

Herbal Aloe, gamă de produse cu ingrediente pe bază de plante

Herbalife a lansat gama Herbal Aloe, compusă din produse create special pentru hrănirea, hidratarea și catifelarea pielii, cu ingrediente pe bază de plante, fără parabeni sau coloranți.

Studiile realizate cu sprijinul comunității științifice Herbalife au demonstrat că produsele din această gamă asigură hidratarea pielii pentru întreaga zi, lăsând-o cu 100% mai netedă și mai catifelată. Sunt rapid absorbite în piele și asigură o hidratare de durată, au efect calmant și revigorant, iar datorită ingredientelor naturale, pot fi folosite în fiecare zi.

Gama Herbal Aloe Bath & Body Care include pe lângă Gelul de curățare pentru mâini și corp și Gelul calmant, și o loțiune pentru îngrijirea pielii- pentru hidratare profundă, balsam și șampon pentru fortificarea și repararea firului de păr și săpun de baie, pe bază de Aloe vera, ulei de măsline și vitaminele A,C și E.

Gelul de curățare pentru mâini și corp este un gel de curățare blând, pe bază de plante, care ajută la calmarea pielii uscate, hidratând-o intens. Amestecul de plante conferă pielii un aspect sănătos, iar formula fără sulfați sau parabeni asigură o curățare delicată.

Gelul calmant are o textură uşoară, hrănește și ajută la tratarea pielii uscate, datorită formulei îmbogățite cu aloe vera și extracte din plante hidratante. Acesta ajută la calmarea si refacerea pielii după expunerea la soare. Produsul nu are parfum, sulfați sau parabeni adăugați.

Herbalife Nutrition are aproximativ 8.300 de angajați în întreaga lume și a fost fondată în 1980.

Spread the love

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.