READING

H&M își lansează colecția SS 2019 în deșert...

H&M își lansează colecția SS 2019 în deșert

H&M renunță anul acesta la tradiționala prezentare a colecției bi-anuale la Săptămâna Modei de la Paris, în schimba va dezvălui colecția de primăvară / vară 2019 pe data de 11 martie într-un mod  inedit – sub forma unui teatru interactiv în deșert.

Influenceri și jurnaliști din întreaga lume vor lua parte la un press trip de trei zile în deșertul Sedona din Arizona și colecția va fi dezvăluită printr-o serie de evenimente interactive. Conceptul evenimentului este dezvoltat în colaborare cu agenția de creație Sunshine și casa de producție Prodject.

”Sperăm că oaspeții noștri se vor bucura de o experiență unică, intrând în lumea teatrului interactiv și a narațiunii pe care am pregătit-o”, explică Kattis Bahrke, Head of Creative Marketing & Communication, H&M.

La rândul să regizoarea londoneză Connie Harrison, cea care a oferit consultanță companiei pentru acest proiect, declară că își dorește ca cei prezenți la eveniment să simtă că au pășit în altă lume unde nu mai știu ce este realitate și ce este ficțiune.

Colecția H&M Studio SS19 este inspirată din conceptul “glam explorer” – glamour fără efort.

Noua colecție va fi disponibilă online și în magazinele selecționate din întreaga lume începând cu data de 21 martie.

Foto: H&M

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.