Iehana a lansat primul său parfum

Brandul românesc de cosmetice organice Iehana a lansat primul său parfum. Creat inițial din dorința de avea un parfum personalizat al coletelor ce ajung la client, Blooming Sensuality este un parfum unisex disponibil în două variante de ambalaj 30 ml și 50 ml. Notele de bază ale noului parfum sunt: vanilie, patchouli și bergamotă. Balsamul de Peru, ambra și florile de patchouli, lăcrămioare și liliacul formează notele de mijloc, iar aromele de mandarine și bergamotă se regăsesc în notele de vârf.

Parfumul este creat cu uleiuri esențiale pure, certificate organic și se comercializează la prețurile de 199 lei pentru varianta de 30 ml și 299 lei pentru 50 ml.

Iehana este o afacere de familie fondată în Breaza, în 2003 de către Iulia Iancu si Medeea Haruki, mamă și fiică. Ideea s-a născut în clipa descoperirii beneficiilor apei Kangen, când cele două s-au gândit să pună bazele propriului brand, cu ajutorul unei inovații: Apa Kangen, o apă pură, alcalină, ionizată și anti-oxidantă, având un puternic efect de rejuvenare a pielii, recunoscută internațional pentru proprietățile miraculoase, dar nefolosită până atunci în cosmetice. Inovația lor se află în primul rând în includerea apei Kangen în cosmetice, completată de o tehnologie proprie, brevetată, de extragerea principiilor active din plante folosind această apă alcalină. Extractele din plante sunt proaspete, autohtone, în laboratorul de la Breaza folosindu-se propriile resurse pe cât de mult posibil, în ideea de a fi un brand sustenabil.

Rețetele dezvoltate de Iulia Iancu folosesc doar ingrediente naturale, deoarece echipa Iehana a reușit să aclimatizeze la Breaza plante unice precum: floarea de colț, gențiana tibetană, moringa, schisandra, aronia și goji, etc, folosind doar îngrășăminte vegetale pentru a susține culturile.

Recipientele produselor Iehana sunt din sticlă violet, Miron, menită să păstreze ingredientele cât mai proaspete, în timp ce cutiile și sticluțele sunt fabricate din material 100% reciclabil.

Gama de produse Iehana Cosmetics este lipsită de ingrediente chimice precum parabeni, coloranți sintetici, silicon etc.  Formulele produselor sunt în conformitate cu reglementările europene Ecocert.

Brandul Iehana iubește natura si este ferm împotriva testării produselor pe animale.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.