Încă două magazine Gerovital

Compania clujeană Farmec a deschis două noi magazine Gerovital în Bucureşti şi Ploieşti, continuând astfel  planurile de extindere a reţelei  proprii de magazine de brand.

În Bucureşti acesta este cel de-al treilea magazin Gerovital deschis în mai puțin de un an, după deschiderea a altor două spații comerciale inaugurate anul trecut în incinta centrelor comerciale Veranda Mall şi Park Lake.

În Ploiești este primul magazin de acest gen. Situat pe strada Calomfirescu nr. 2, în incinta centrului comercial AFI Ploieşti, la etaj, magazinul Gerovital din oraș are o suprafață de 38 de metri pătrați.

Magazinul din București are suprafaţă totală de 55 metri pătraţi şi este amplasat în incinta centrului comercial AFI Cotroceni, la etaj, pe Bulevardul Vasile Milea, nr. 4.

Investiţia pentru cele două magazine Gerovital din Bucureşti şi Ploieşti se ridică la peste 440.000 de lei.

În cadrul ambelor magazine, sunt disponibile toate produsele cosmetice din gamele Gerovital și Aslavital.

La nivel național, Farmec deţine în total 6 magazine Gerovital, în Bucureşti, Constanța, Craiova şi Cluj-Napoca. De asemenea, pe întreg teritoriul ţării sunt deschise 8 magazine de brand Farmec (Cluj-Napoca, Arad, Sibiu, Târgu- Mureș, Timișoara și Brașov).

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.