Încă două magazine Meli Melo deco

Meli Melo Paris a deschis, recent, alte două magazine Meli Melo Deco: unul în Mega Mall București și altul în City Park din Constanța.

Cu aceste noi deschideri, Meli Melo Deco ajunge la o rețea de 6 magazine, celelalte fiind amplasate în Park Lake Mall și în galeriile comerciale din Centrul Comercial Orhideea, Cora Pantelimon și Auchan Titan.

Întinse pe suprafețe de 230 mp fiecare, cele două  noi magazine comercializează: accesorii de bucătărie și veselă, lumânări, bețișoare, produse de baie: coșuri împletite, suporturi ceramice, covorașe, perdele de duș, textile: cuverturi, perne decorative, fețe de masa, tablouri, lămpi, rame foto și diverse accesorii, decorațiuni mici pentru casă, mic mobilier (tabureți, fotolii, măsuțe), decorațiuni florale și accesorii pentru grădină și terasă, ceramică și decorațiuni traditionale, pictate manual și realizate în România, suveniruri tradiționale românești.

Meli Melo – Paris  a deschis primul magazin în anul 1998 în București, iar în prezent deține un total de 44 de magazine, dintre care un magazin Exclusive, un magazin tip outlet, un magazin în Chișinău (Republica Moldova) și două magazine în Sofia (Bulgaria).

Într-un interviu acordat Bright, Laura Ioana Nicolau, PR & Marketing Manager, Meli Melo Paris, declara că, până la finalul anului, retailerul are în plan deschideri de noi magazine, atât pe segmentul de accesorii, cât și pentru lanțul Meli Melo deco, în București și în alte câteva orașe din țară în care brandul nu este încă prezent. Până în 2020, rețeaua Meli Melo deco se estimează că va ajunge la 20 de magazine.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.