Încă un magazin CCC în București

Retailerul polonez CCC deschide un nou magazin în București, ajungând la un număr de 64 de magazine deschise în toată țara și își extinde portofoliul cu un nou brand de încălțăminte. Noul magazin, situat în Promenada Mall, are o suprafață de aproximativ 700 mp.

”Odată cu deschiderea din Promenada Mall, CCC numără 15 magazine în capitală. Planurile noastre urmăresc extinderea rețelei de magazine la nivel național, precum și creșterea business-ului într-un ritm susținut de la an la an,” afirmă Joanna Jozwiak, General Manager, CCC România.

Sezonul Primăvară-Vară marchează lansarea unui nou brand, DeeZee, care se adresează femeilor tinere interesate de ultimele tendințe în modă. Noua colecție este reprezentată de o selecție extinsă de modele moderne de pantofi și accesorii.

CCC este lider pe piața de încălțăminte din Polonia și unul dintre cei mai mari producători din Europa. Brandul face parte din grupul CCC, fiind cel mai mare producător de încălţăminte din Polonia, cu prezență în alte 21 de ţări: Austria, Bulgaria, Croația, Cehia, Elveția, Estonia, Emiratele Arabe Unite, Germania, Israel, Kosovo, Letonia, Lituania, Moldova, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Ungaria și Qatar. Grupul CCC, care deține propria fabrică de pantofi din piele, operează la nivel european peste 1.000 de magazine într-un spațiu total de vânzare care depășește 600.000 mp și vinde aproape 50 de milioane de perechi de pantofi anual.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.