Începe o nouă ediție #Creativo

Pe 2-3 noiembrie, are loc o nouă ediție #Creativo, cea mai mare de până acum, cu 15 conferințe și 40 de ateliere și demonstrații susținute de traineri cu experiență din diferite ramuri ale industriei de fashion. Printre colaboratorii ediției din acest an se numără compania românească Gemini CAD Systems, unul dintre cei mai importanți furnizori de tehnologie pentru industria textilă la nivel global.

Pe scena Creativo în cadrul celor 12 conferințe vor urca Maurice Munteanu, stilist și fashion editor la Elle România, Silvia Șerban, Mirela Diaconu, Veronica Frisan, Andra Andreescu și Ana Florea (AFMF), Diana Amar, Amos Midas și Dragoș Constantin, tineri designeri ai noii generații.

Despre promovare în fashion vor vorbi Otravă, Ines Turturică, Alina Vlad și Roxana Maya, iar Deea Codrea, Ioana Vișănescu, Denisa Ungureanu și Mihaela Gurău vin sa vorbească despre “cum stă treaba cu influencereala asta”. Fotografi specializați în fotografia de fashion (Chrintian Tudose, Raluca Mărgescu și Alex Matei) vin să vorbească despre tendințele anului 2020. Pentru actuali sau viitori antreprenori #Creativo aduce conferințele Start-up Nation 3.0 – Provocări și Oportunități.

Intrarea la eveniment este gratuită, dar este nevoie de înscriere prealabilă pe site-ul oficial #Creativo. Programul complet al atelierelor, dar și detalii despre modalitatea de înscriere, aici.

Evenimentul are loc la ARCUB Gabroveni și este organizat de Atelierele ILBAH, Cusut și Brodat și Tipare de Croitorie, și este susținut de Banca Transilvania.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.