READING

Ingredient revoluționar folosit pentru noua gamă C...

Ingredient revoluționar folosit pentru noua gamă Cosmetic Plant

Cosmetic Plant a lansat o nouă gamă – OZON, ce cuprinde produse pentru protecție solară pe bază de  ulei de măsline ozonizat, un ingredient revoluționar folosit pentru prima dată în România.

Noua gamă este compusă din cinci produse: Cremă de plajă rezistentă la apă pentru copii cu Pantenol (SPF 50), Emulsie de plajă rezistentă la apă cu vitamina E (SPF 20 și 30), Cremă de protecție solară pentru față cu Vitamina E (SPF 30) și Cremă de protecție solară (SPF 30).

Ozonul are proprietăți antioxidante, antimicrobiene și antiinflamatorii, iar uleiurile ozonizate îmbină aceste acțiuni cu proprietățile lor emoliente, hidratante și hrănitoare.

Tehnologia de ozonizare pe substrat este una de ultimă generație prin care se obțin produse foarte stabile și pure. Uleiul de măsline ozonizat eliberează gradual oxigen activ în formă moleculară stabilă către substraturile biologice. Astfel se asigură acțiunea de oxigenare intensă a pielii, se îmbunătățește circulația sangvină locală, se menține și se îmbunătățește sănătatea țesuturilor, reducerea iritației pielii și roșeața.

Produsele sunt disponibile pe site-ul  www.cosmeticplant.ro  și în magazinele partenere.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.