READING

Inna, ambasador de brand Avon

Inna, ambasador de brand Avon

Inna s-a alăturat Avon în calitate de ambasador al celui mai nou brand de produse de machiaj din portofoliul companiei, mark.

Lansarea a noului brand în România s-a desfășurat în paralel cu lansarea globală, de la New York.

”Brandul pe care îl reprezint este perfect pentru mine. E fresh, îndrăzneț și energic, exact așa cum sunt și eu în viața de zi cu zi”, a declarat Inna în legătură cu noua colecție de produse de machiaj de la AVON.

Simultan cu mark. a fost lansată și colecția Avon True.

Colecția mark. cuprinde peste 200 de produse de machiaj, care au la bază tehnologia dezvoltată de o echipă de peste 50 de oameni de știință și experți în beauty.

„Gama noastră de machiaj se înnoiește cu două branduri speciale, care definesc două laturi diferite ale femeii AVON. Noi credem că acestea formează un întreg pentru că în orice femeie AVON se găsește și o femeie True, și o femeie mark. Aceasta este în același timp discretă și memorabilă, puternică și suavă, naturală și experimentală”, a declarat Stela Toderașcu, Marketing Manager al Avon România și Moldova.

Produsele celor două noi branduri Avon sunt disponibile începând cu 2 martie pe www.avon.ro.

Avon este brandul numărul 1 pe piața de produse de machiaj din România, potrivit  Euromonitor International Limited /Beauty and Personal Care, ediția din 2016.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.