READING

Inovație: prima piele moale transparentă din lume...

Inovație: prima piele moale transparentă din lume

Apparition este cea mai recentă inovație în materie de piele pentru încălțăminte și accesorii. Noul produs a fost prezentat, în premieră mondială, de divizia de piele a brandului danez de încălţăminte şi accesorii ECCO.

Noua piele, creată de ECCO Leather, este moale şi transparentă, este durabilă şi rezistenţă la apă. Pielea este disponibilă într-o gamă de culori variate și poate fi folosită la crearea de genţi, pantofi, jachete sau cămăşi.

Echipa de specialişti din cadrul ECCO Leather a lucrat trei ani la acest proiect și au studiat tehnici de tăbăcire a pielii folosite în Egiptul antic şi Grecia antică. Descoperirea noului material a apărut atunci când echipa a combinat aceste tehnici vechi cu aplicaţii industriale moderne.

Piele transparentă a mai fost realizată anterior, dar doar în bucăţi mici, iar atunci când designerii au folosit această materie primă pentru a crea obiecte materialul a devenit dur şi a avut o rezistenţă slabă la apă.

Pielea transparentă Apparition menţine proprietăţile tradiţionale ale pielii de bovine și este disponibilă în două grosimi: de 0,5 până la 0,7 milimetri şi de 0,8 până la 1,0 milimetri, în nuanţe de chihlimbar, verde, negru, portocaliu şi  roşu.

Pentru început, designerul Sruli Recht a creat o serie de articolele de îmbrăcăminte şi încălţăminte din noua piele transparentă,  în culori precum verde, negru, maro-portocaliu şi roşu sanguin.

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.