Investiție ECCO în Galați

Cu o investiție de 100.000 de euro, brandul danez de încălţăminte şi accesorii din piele ECCO a deschis primul său magazin din Galaţi şi cel de al 24-lea din România. Noul magazine wste situat în Shopping City Galaţi şi are o suprafaţă de aproximativ 121 metri pătraţi.

Celelalte 23 de magazine  ECCO se află în cele mai importante oraşe ale ţării, unsprezece dintre ele fiind în Bucureşti, trei în Cluj-Napoca, două în Constanţa, două în Iaşi, două în Braşov şi câte unul în Timişoara, Sibiu şi Piteşti. La acestea se adaugă magazinul online www.ecco-shoes.ro.

”Putem deschide magazine doar în oraşele mari din România, iar un magazin fizic ne ajută să avem şi vânzări online mai mari. Astfel sperăm să ne creştem cota de piaţă în zona Brăila – Galaţi” – Victor Tighinean, General Manager ECCO pentru România, Ungaria, Croaţia, Slovenia şi Serbia.

Brandul ECCO a fost lansat în 1963 și este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale. Produsele ECCO se vând în 88 de ţări, în peste 2.000 de magazine ECCO şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 20.000 de angajaţi în întreaga lume.

 

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.