READING

Investiții Sofiaman de peste 180.000 de euro

Investiții Sofiaman de peste 180.000 de euro

Brandul românesc de pijamale și lenjerie Sofiaman a deschis și remodelat trei spații de retail în care a investit peste 180.000 de euro. A inaugurat un magazin în Shopping City Suceava, a relocat unitatea din Moldova Mall Iași și a remodelat magazinului stradal din Târgu Neamț.

Noul magazin deschis în Shopping City Suceava, la finalul anului 2017, are 50 de mp și este deschis în sistem de franciză. Spațiul din Iași are 110 mp și se află acum la parterul centrului comercial, iar spațiul stradal din Târgu Neamț funcționează ca un magazin de fabrică (75 mp).

Produsele comercializate în magazinele Sofiaman sunt realizate în fabrica din Târgu Neamț. Zona dedicată femeilor cuprinde pijamale și cămăși de noapte, iar bărbații pot achiziționa tricouri basic, halate și pijamale. Producătorul comercializează de asemenea articole pentru copii.

Produsele Sofiaman se găsesc în rețeaua de 11 magazine monobrad operate de către brand și în sistem de franciză, în cinci unități tip shop-in-shop, precum și în peste 300 de magazine de specialitate din întreaga țară, dar și în shop-ul online www.magazinsofiaman.ro. În plus, Sofiaman exportă în Marea Britanie, Germania, Spania, Slovacia, Cehia, Croația, Slovenia, Cipru și Maroc.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.