READING

Iutta: showroom nou și Sample Sale | Opening Party...

Iutta: showroom nou și Sample Sale | Opening Party

Sâmbătă, 16 februarie, de la 10 dimineața până la 8 seara, Iutta își deschide porțile noului showroom și organizează Sample Sale | Opening Party.

Noul showroom este situat pe strada Nicolae Filipescu nr. 57 din zona Universitate și evenimentul va oferi reduceri de până la 70% pentru o parte din cele mai îndrăgite piese din colecțiile anterioare, care au fost prezente în mod special la sedințe foto sau care au părăsit atelierul cu mici imperfecțiuni.

Polaris

Magpie, Polaris, Colul Morii și Amor Nemuritor sunt printre gențile care vor fi prezente negreșit, iar o noua linie de conduri proaspăt întoarsă de la expoziția MICAM Milano va fi gata de admirat și probat.

Magpie

Pe seară, se va alătura evenimentului Cristina Cândea, lifestyle blogger, ea va oferi idei de styling despre cum  se pot purta accesoriile Iutta. Cristina organizează un concurs pe pagina sa de Instagram. Tot ce trebuie să faci este să spui într-un comentariu ce produs ți-ai dori să găsești la eveniment și să dai tag unei prietene care vrei să te însoțească. Premiul va fi chiar produsul mult visat.

Cristina Cândea

Plata în cadrul evenimentenlui se va face atât prin card cât și cash, însă stocul va fi limitat. Din acest motiv, nici un produs nu poate fi rezervat în avans.

Pantofi stiletto Regina Maria

Povestea Iutta a început cu șase ani în urmă cu câteva piese lucrate manual. Brandul este fondat de Nicoleta Chirica, absolventă a Facultății de Cibernetică în cadrul Academiei de Studii Economice din București. Timp de șase ani, Nicoleta a fost angajată într-o companie din domeniul telecomunicaților, iar din momentul când a decis să-și urmeze pasiunea, și-a cultivat cu perseverență înclinațiile artistice. A făcut o școală de design, un MBA și a început să colaboreze cu mai mul­­­­te ateliere de marochinărie ca să învețe pașii din designul și producția unei genți.

Mai multe detalii, pe pagina evenimentului.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.