Juriul V for Vintage

Domnica Mărgescu (Fashion Director, Elle România Elle România), Andreea Bădală (designer, Murmur) și Laura Călin (fondator, V for Vintage) sunt cele trei persoane care jurizează înscrierile designerilor la ediția nr. 19 a târgului V for Vintage, ce va avea loc în weekend-ul 11-12 noiembrie la Grand Hotel du Boulevard.

În urma procesului de selecție realizat de juriu, dintre cei peste 200 de designeri înscriși pentru participare la târg rămân doar 100; portofoliile selectate sunt cele care respectă tema de design a acestei ediții: Reinterpretarea ținutelor feminine în cheie masculină. Criteriile de selecție urmărite de juriu sunt: calitatea designului și a execuției, coerența colecției, interpretarea temei și viziunea artistică.

Premiile oferite în cadrul acestei ediții sunt: EST DESIGNER by Elle – premiu oferit de revista Elle România; BEST YOUNG DESIGNER by Glamour – premiu oferit de revista Glamour; BEST BRAND by Unica – premiu oferit de revista Unica designerului care a reușit să construiască un brand coerent, consistent și care a dovedit că înțelege importanța strategiei de marketing și a comunicării în modă; PREMIUL de Popularitate – votat de către vizitatorii târgului și oferit celui mai popular designer la V for Vintage.

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.