Kaia Gerber: noua imagine OMEGA

Kaia Gerber, fiica celebrei Cindy Crawford, este imaginea noii colecții OMEGA De Ville Trésor 2018. După ce timp de mai bine de 20 de ani supermodelul Cindy Crawford a fost ambasador al brandului OMEGA, fiica sa, Kaia Gerber, îi calcă acum pe urme.

Fotografiile pentru promovarea noii colecții sunt realizate de Peter Lindbergh, unul dintre cei mai influenți fotografi contemporani. Năcut în Germania în 1944, a studiat la începutul anilor ’60 la Berlin Academy of Fine Arts și apoi pictură la College of Art din Krefeld. Și-a început cariera de fotograf la începutul anilor ’70 și a lucrat cu unele dintre cele mai cunoscute branduri și reviste de modă din lume – Vogue, The New Yorker, Rolling Stone, Vanity Fair, Harper’s Bazaar US, Wall Street Journal Magazine, The Face, Visionaire, Interview și W.

Colecția De Ville Trésor este inspirată din prima colecție Trésor lansată în 1949 și cuprinde în total 9 modele diferite. Fiecare model se distinge prin carcasa subțire de 39 mm sau 36 mm, realizată fie din oțel inoxidabil, fie din aur de 18K Sedna.

Laturile cadranului sunt accesorizate cu diamante, de asemenea un diamant este montat în remontoar.

Remontoarul are forma unei flori realizate din cinci logouri OMEGA, pictate în tonuri de roșu sângeriu.

Noile ceasuri sunt echipate cu calibrul OMEGA 4061, iar cadranele acestora sunt decorate cu numere romane supradimensionate.

În România, ceasurile OMEGA sunt disponibile în CELLINI Boutique din Băneasa Shopping City și pe www.cellini.ro.

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.