READING

Lemons and Gin: bijuterii versatile din aur

Lemons and Gin: bijuterii versatile din aur

Fashion startup-ul de bijuterii Lemons and Gin, lansat în pandemie, a inițiat ”No More Bad Gifts” o campanie de sărbători care îndeamnă la investiții în piese semnificative, care să treacă testul timpului.

Businessul Lemons and Gin a fost lansat în această vară de către Ștefania Oancea. 

“Efortul de cercetare și educare l-am făcut inițial în plan personal, atunci când, odată cu maturizarea, am decis să trec de la bijuteriile din argint și accesoriile fashion, neprețioase, la bijuteriile din aur. Simțindu-mă nereprezentată în piața bijuteriei din aur, am demarat un proces amplu de documentare. Am ajuns să iubesc aurul galben cu toate particularitățile sale atât de mult, încât am dorit să pun și la dispoziția altor femei această viziune, pornind de la design, calitate, packaging și toate elementele care construiesc universul unei bijuterii. Pentru mine, bijuteria ideală se integrează perfect în standardele noastre vizuale de astăzi, de la design interior la vestimentație. Îmi doream foarte mult ca femeile să aibă acces la bijuterii moderne, dar nu pasagere, care să confere un look timeless, curat, versatil și ușor de adaptat indiferent de stilul personal sau ocazie”, spune Ștefania Oancea, fondatoarea Lemons and Gin. 

Produsele primei colecții Lemons and Gin provin de la mici ateliere din Uniunea Europeană, din țări precum Germania, Spania, Grecia și Italia. Sunt produse lucrate cu minuțiozitate, atent finisate și de o calitate deosebită.

Andrei Avramescu, Brand Manager, Lemons and Gin, spune că pentru colecțiile următoare și-au propus să facă trecerea la statutul de designer de produs original, realizat în România,  dar și prezența în magazine fizice în București.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.