READING

Licitație în București cu bijuterii de la Hollywoo...

Licitație în București cu bijuterii de la Hollywood

Artmark organizează pe 11 decembrie o licitație cu bijuterii purtate de staruri de la Hollywood, precum Beyoncé și Rihanna, sau realizate de renumiți creatori în ateliere celebre, printre care Fabergé. 

Inelul ”Azalea”, realizat de brandul exclusivist Pheres, a fost purtat de Rihanna cu ocazia inaugurării bulevardului ”Rihanna Drive ” în Barbados, iar modelul inelului din aur ”Queen Bey”, decorat cu diamante în formă de inimă și diamante, a fost purtat de Beyoncé cu ocazia petrecerilor Oscar din anul 2017. Cele două piese au o valoare estimată între 3000 și 6000 de euro.

O parte din bijuteriile licitației poartă semnătura atelierui rusesc Fabergé, renumit pentru producția de bijuterii de artă și cunoscut îndeosebi pentru ”Ouăle Fabergé” – realizate din metale și pietre prețioase. Printre rarele obiecte se numără și inelul și perechea de cercei din aur, decorate cu email și diamante, cu o valoare estimată între 4000 și 6000 de euro.

Licitația propune și o gamă largă de bijuterii – inele din aur, cu diamante și safire rare, seturi de cercei și coliere din perle, lanțuri cu pandantive deosebite care poarta numele unor branduri renumite: Tiffany, Fabergé, Cartier, Pheres, Masriera.

Cele 250 de loturi din Licitația de Bijuterii au prețuri de pornire de 20 de euro și care ajung până la 20.000 de euro.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.