Locolor lansează iRonArc

Marca românească de vopsea de păr Loncolor intră pe un nou segment de piață și lansează un produs pentru îngrijirea și aranjarea părului, mai exact iRonARC, o perie creată de stilistul Michel Mercier.

Peria are o tehnologie brevetată de modelare și îndreptare a părului și un design ergonomic prevăzut cu peste 50 de arcuri încălzite, care aplică o presiune naturală asupra firului de păr printr-o serie de puncte pe tot parcursul mișcărilor de ”pieptănare”. Peria prezintă de asemenea o interfață digitală, foarte ușor de folosit, ce îi permite utilizatorului să adapteze nivelul de căldură emis, selectând tipul de păr (păr rebel și creț, gros și ondulat, rebel cu volum, ușor ondulat, subțire și rebel). Presiunea pusă pe firul de păr este atent calculată, iar căldura este adaptată pentru fiecare tip de păr, iar timpul de îndreptare este redus.

Michel Mercier este unul dintre cei mai cunoscuți stiliști internaționali ce și-a realizat ucenicia sub îndrumarea lui Jean Louis David și Claude Maxim, în cadrul saloanelor din Paris. Începând cu anul 2004, dezvoltă produse pentru îngrijirea părului și stilizarea lui, toate sub același nume.

Marca Loncolor este produsă de Papillon Laboratoires Cosmetiques, cea mai importantă companie românească producătoare de vopsea pentru păr, cu o experiență de mai bine de 25 de ani în domeniu. În 2017, Loncolor a fost marca numărul 1 pe piață din punctul de vedere al vânzărilor în volum în categoria de vopsea pentru păr. Gamele Loncolor sunt: Loncolor Ultra, Loncolor Natura, Loncolor Expert AOETech si Loncolor Expert Oil Fusion.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.