READING

L’Oréal România are un nou Country General M...

L’Oréal România are un nou Country General Manager

Vanya Panayotova se va alătura companiei L’Oréal România în funcția de Country General Manager începând cu din ianuarie anul viitor. Ea îi succede lui Gilles Antoine, care a preluat o nouă poziție în cadrul grupului.

Până în ianuarie 2019, perioada de tranziție va fi asigurată de Javier Labarta, care are o experiență extinsă în roluri de General Manager în cadrul L’Oréal, din poziția de Director General Interimar.

Vanya Panayotova are o experiență vastă pe piața românească, unde a deținut două poziții diferite în trecut, pe cea de General Manager al Orbico România și Sector Manager Market Strategy & Planning în cadrul Procter&Gamble. Și-a început cariera la Procter&Gamble și și-a continuat dezvoltarea în cadrul Mondelez International, unde a deținut poziții cu responsabilități crescânde în zona Europa de Est și Africa & Orientul Mijlociu. În 2017, s-a întors în România ca General Manager al Orbico, o companie de distribuție de top, care operează pe 19 piețe. În această perioadă, a reușit dublarea afacerii companiei în România și integrarea subsidiarei locale în standardele grupului.

Javier Labarta s-a alăturat L’Oréal în urmă cu 27 de ani.  A lucrat pentru L’Oréal în Spania, Argentina, Venezuela și Mexic, înainte de a se alătura echipei de la sediul central al L’Oréal din Franța, unde a preluat poziția de Zone General Manager pentru Divizia de Lux din America Latină. Ulterior, a preluat, în SUA, poziția de CEO al L’Oréal Travel Retail Americas, iar în ultimii ani a ocupat poziția de Country General Manager pentru L’Oréal America Centrală, rol pe care l-a deținut până la preluarea noii sale misiuni în România.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.