READING

L’Oréal România intră pe piața parfumeriei de nișă...

L’Oréal România intră pe piața parfumeriei de nișă

L’Oréal România a deschis în București primul magazin Atelier Cologne din Europa Centrală și de Est, ajungând astfel la un portofoliu de 21 de brand-uri și 13 magazine proprii la nivel global.

Atelier Cologne este prima Casă de Parfumuri (Maison de Parfum) care creează parfumuri pure, inspirate de diferite stiluri de viață, preferințe de călătorie și cu concentrații de 15% -18%, inspirate din legendara Eau de Cologne.

Brandul Atelier Cologne a fost creat, în 2009, de Sylvie Ganter și Christophe Cervasel și cumpărat de grupul L´Oréal în 2016. Toate produsele Atelier Cologne sunt realizate în Franța. Casa colaborează cu cele mai cunoscute case din Grasse, pentru a crea parfumuri cu cele mai bune materii prime, respectând tradițiile franceze. Până la 95% dintre ingrediente sunt de origine naturală.

Noul magazin Atelier Cologne are o suprafață de 60 metri pătrați și este amplasat în Băneasa Shopping Mall.

”Lansarea Atelier Cologne este un pas important pentru noi. Marchează, pe de o parte, intrarea pe o piață nouă pentru L´Oréal în România – cea a parfumeriei exclusiviste, o piață dinamică, care se adresează consumatorilor cu un apetit crescut pentru produse și servicii personalizate. Pe de altă parte, marchează expansiunea retailului propriu, unul dintre pilonii de creștere ai companiei”, declară Cosmin Ban, General Manager al Diviziei de Produse de Lux din cadrul L´Oréal România.

Atelier Cologne își propune să câștige 5000 de consumatori fideli în primul an de la deschidere.

Ce noutăți aduce Atelier Cologne?

Consiliere privind parfumul potrivit în funcție de stilul de viață, de preferințele privind călătoriile și momentul din zi în care parfumul va fi purtat; conceptul de ”garderobă de parfumuri”, care presupune un parfum diferit pentru momente diferite din viață; servicii de gravare pe piele, care permit personalizarea fiecărui etui care îmbracă parfumul.

Angajații magazinului au fost pregătiți la Paris de o echipă de experți în parfumerie pentru a deveni Artist Parfumeurs.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.