READING

MÁDARA, lansare completă pe piața românească

MÁDARA, lansare completă pe piața românească

Brandul leton de cosmetice organice MÁDARA a fost, recent, lansat pe piața românească cu întreg portofoliul de produse. Primele produse marca MÁDARA au început să fie vândute în România de MioBio în urmă cu câțiva ani, însă numai din această toamnă întreg portofoliul de produse și  game este disponibil pe piața românească. 

Povestea brandului

Brandul a fost lansat de patru femei din Letonia – Lotte Tisenkopfa-Iltnere, Liene Drazniece, Zane Tamane și Paula Tisenkopfa – pasionate de stilul de viață sănătos și doritoare de un mediu mai verde, mai curat și mai sigur. Ele şi-au botezat visul MÁDARA – numele unei plante misterioase cu parfum dulce care creşte de sute de ani pe pajiştile din nordul Letoniei şi printre dunele ţărmului Mării Baltice, la noi – sânzienele.

Fondatoarele brandului MÁDARA

Compania fondată de ele a devenit recunoscută la nivel mondial pe segmentul cosmeticelor organice și, în prezent, reunește o echipă de peste 40 de oameni.

Gama MÁDARA cuprinde la momentul actual peste 80 de produse pe deplin naturale şi certificate bio ECOCERT. Produsele sunt create fără parfumuri sintetice, fără conservanţi sintetici, fără uleiuri minerale, propylene glycol sau alte ingrediente artificiale.

 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.