READING

Manager din România, promovat în L’Oréal Rus...

Manager din România, promovat în L’Oréal Rusia și Kazakhstan

Începând cu 1 noiembrie, Anca Ștefan, Digital and Consumer Intelligence Manager L’Oréal România, preia poziția de Chief Digital Officer Rusia și Kazakhstan în cadrul L’Oréal. Este pentru a doua oară anul acesta când un român este promovat în cadrul companiei la nivel internațional și prima pozițe a cuiva din România în board.

Anca Ștefan și-a început parcusul la L’Oréal în urmă cu patru ani, după o perioadă lungă de timp în care a lucrat la una dintre cele mai importante agenții de advertising din țară, iar domeniul digital a debutat de la începuturile industriei în România.

Pe parcursul ultimilor patru ani, a colaborat îndeaproape cu toate diviziile și a coordonat prezența în digital a mai multor branduri din cadrul companiei precum: L’Oréal Paris, Garnier, Maybelline, Vichy, La Roche-Posay, L’Oréal Professionnel, Kiehl’s. A coordonat strategia de creștere în e-commerce și a contribuit la lansarea primului canal propriu din cadrul companiei – Kiehl’s. De asemenea, a creat și a inovat în campanii importante de brand și corporate, recunoscute la festivalurile de profil și clasate în Leaderboards.

Anca Ștefan

”Diferența majoră și, implicit, o provocare extraordinară pentru mine este dată de faptul că, după zece ani de online în Romania, merg să îmi desfășor activitatea pe o piață unde monopolul Google-Facebook nu există și unde media online este fragmentată între mai mulți jucători. Iar acest lucru îl văd ca pe o provocare de a depăși mindsetul în care eram obișnuită să activez” – Anca Ștefan.

În noua poziție se va ocupa de ajustarea strategiei de digital globale, extrem de coerentă de la o țară la alta, la o piață de aproape zece ori mai mare decât cea din România.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.