READING

Marks & Spencer continuă în România prin Voic...

Marks & Spencer continuă în România prin Voice de la Mode

Voice de la Mode Group a finalizat procesul de cumpărare a francizei pentru Marks & Spencer România. Astfel, compania preia trei magazine Marks & Spencer din Băneasa Shopping City, Plaza Romania și București Mall, intenționând să își extindă operațiunile și să deschidă noi magazine în țară.

Modernizarea brandului, îmbunătățirea experienței clienților în materie de cumpărare și extinderea gamei de produse oferite sunt principalele obiective strategice ale grupului. În plus, Voici La Mode Group intenționează să-și extindă activitățile în România, urmând să lanseze și alte branduri cunoscute pe plan internațional, care vor fi anunțate ulterior.

Voici La Mode Group este francizat al Marks & Spencer în Cipru, având de asemenea experiență cu alte branduri internaționale.

Creat în 1884, Marks & Spencer deține peste 930 de magazine în UK și peste 460 de magazine la nivel internațional, în 57 de piețe. Marks & Spencer lucrează în parteneriat cu Voici La Mode Group din 1960. Grupul deține și conduce 19 magazine în Cipru, incluzând Marks & Spencer, CELIO Men’s French Fashion și brandurile Arcadia care aparțin Wallis, Dorothy Perkins și Evans. Grupul operează și în sectorul ospitalității, cu lanțul Café La Mode Café/ Restaurant, care include și o afacere în sistem de catering.

Credit foto: Marks & Spencer

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.