READING

Marks & Spencer scade prețurile cu 15% în Rom...

Marks & Spencer scade prețurile cu 15% în România

Retailerul Marks & Spencer scade, începând cu data de 15 februarie, prețurile cu până la 15% în magazinele din  România la colecțiile de îmbrăcăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii, dar și la cele de lenjerie intimă.

La colecția pentru femei prețul unui pulover va porni de la 85 lei, pentru rochiile din bumbac și jeansi de la 99 lei, tricouri casual de la 39 lei, sutiene de la 45 lei, iar în colecția pentru bărbați preturile pentru cămăși Oxford încep de la 99 lei și pentru costume bărbătești de la 449 lei.

”Începând cu  acest sezon am scăzut prețurile la produsele de îmbrăcăminte Marks & Spencer pentru a deveni mai competitivi pentru clienții din România”,  declară  Evie Filissiadi, General Manager, Marks & Spencer România.

Evie Filissiadi a fost numită  General Manager al Voici la Mode, compania care deţine franciza Marks&Spencer în România, la sfârșitul anului trecut, după ce  anterior ea a ocupat funcția de director financiar al Marks & Spencer Grecia şi Balcani. Mai multe detalii aici.

Reducerea prețurilor este comunicată prin intermediul campaniei ”Prețuri noi pentru tine”. Campania este parte a colecției de «Primăvară/Vară 2018» și este una dintre cele mai mari campanii de marketing ale brandului în România, transmisă pe toate canalele sale de comunicare (OOH, print, online și social media).

Creat în 1884, Marks & Spencer este unul dintre liderii pieţei de retail din UK. Pe piața din România, retailerul este prezent din 2000, iar din septembrie 2017 funcționează în sistem de franciză prin Voici La Mode Group care a preluat trei magazine Marks & Spencer în Băneasa Shopping City, Plaza România și București Mall, intenționând să își extindă operațiunile și să deschidă noi magazine în locații premium din țară.

Marks & Spencer are peste 1400 de magazine în 50 de țări din lume, dintre care peste 900 sunt în UK. Brandul are și 25 de magazine online.

Marks & Spencer a lucrat în parteneriat cu Voici La Mode Group din 1960. În prezent, compania deține și conduce 22 magazine în Cipru şi România, incluzând magazine Marks & Spencer, CELIO, Wallis, Dorothy Perkins, Evans, precum şi lanţul de cafenele – restaurante Café la Mode.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.