READING

Mirela Bucovicean lansează Business of Fashion

Mirela Bucovicean lansează Business of Fashion

Dacă vă interesează să învățați cum să dezvoltați un business de succes în industria modei, cursul Business of Fashion, pe care-l lansează luna viitoare Mirela Bucovicean v-ar putea fi de folos. Este vorba despre un curs care ține cinci săptămâni și are loc în fiecare marți seară, începând cu 12 martie, la Qreator by IQOS. Cursul se adresează antreprenorilor și creativilor din întregul spectru al industriei modei (vestimentație, accesorii, designeri, stiliști, producători, furnizori, jurnaliști, retaileri online sau offline) și este parte din Business Institute for Creative Industries (BICI) by Mirela Bucovicean, o platformă de dezvoltare adresată tinerilor antreprenori ai industriilor creative, lansată de Molecule F.

Mirela Bucovicean este fondatoarea www.molecule-f.com, Molecule F Concept Store și Molecule PR. În 2010, ea a pus bazele Molecule-F.com, prima platformă de promovare și comercializare a produselor realizate în exclusivitate de designeri români. În modă lucrează din 1990 în calitate de antreprenor, adăugând în paralel experiența în domeniul advertisingului, media, marketing, vânzări, dezvoltare online, comunicare.

Taxa de înscriere la modulul de curs Business of Fashion este de 1045 lei (early bird, perioada limitată: 18 -28. 02.2019). Prețul întreg este: 1330 lei. Înscrieri, aici.

Printre temele abordate:

Introducere. Moda ca reper cultural și social: Povești de succes, povești de insucces / Învățături la început de drum.

De la idee la succes: Mai mult decât o idee, un pachet complet / Dezvoltarea brandului / Oferta ta și cui i se adresează / Analiza pieței și a competitorilor / Diferențiatorul.

Producția &  canalele de distribuție (On-line vs. Off-line)

Planul de Afaceri: Implementarea / Identificarea soluțiilor pentru problemele businessului tău / Modelul de venituri.

Marketing & PR: Strategii de comunicare / Cum să devii cunoscut / Cum se formează un trend.

Materialele cursului și structura acestuia, vor fi în limba engleza. Predarea va fi în limba română.

Inițiativa este susținută de Samsung România.

Spread the love

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.