Moda cu #chefdeviață

Noua colecție de vară Tex este disponibilă exclusiv în hipermarketurile Carrefour din țară, exceptând hipermarketurile Carrefour Unirii, Vitantis, Buzău și Oradea Lotus.

Mesajul sub umbrela căruia a fost lansată noua colecție este #modacuchefdeviață.

”Pe pagina oficială de Facebook Tex, stilistul Luminița oferă sfaturi pentru tinute versatile, cu stil”, anunță Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România.

În cadrul colecției, stilurile propuse de Tex, pentru adulți și copii, cuprind: Tex Basic – ținute de zi, comode – pantaloni, tricouri, cămăși, jachete; Tex Casual – o categorie dedicată persoanelor mai puțin formale, care caută confort; Tex Sport – țesături anti-perspirante și rezistente la purtare îndelungată; Tex Lenjerie – gama de lenjerie care se adresează întregii familii, Tex Nightwear (pijamale), Tex Baby – destinată copiilor între 0 și 3 ani, cu materiale confortabile, inclusiv cu țesături bio și Fashion Express – cea mai nouă gamă de produse creata de designerii Carrefour pentru tineri.

Carrefour are peste 10.100 de magazine în 34 de țări, este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. În fiecare zi, peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă trec pragul magazinelor Carrefour. În România, Grupul Carrefour numără 294 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 133 supermarketuri ‘Market’, 44 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro și 74 de magazine Billa.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.