READING

Monica Bîrlădeanu, Alina Ceușan și Stela Bizdu, pr...

Monica Bîrlădeanu, Alina Ceușan și Stela Bizdu, printre invitatele Digital Divas

Actrița Monica Bîrlădeanu, creatoarea de conținut online Alina Ceușan și Stela Bizdu, supraviețuitoare a unui accident în urma căruia i-a fost amputat un picior, vor urca pe scena Digital Divas by Avon 2019, pentru a vorbi despre democratizarea conceptului de frumusețe. Din panel vor face parte și Lorena Buhnici, Owner Cavaleria.ro & Lorena.Buhnici.ro și jurnalista Raluca Hagiu, redactor-șef, Unica.

Monica Bîrlădeanu, Stela Bizdu și Alina Ceușan

Stela Bizdu este femeia care în urmă cu un an și-a pierdut un picior într-un accident de mașină și care a devenit un model de curaj și frumusețe atipică prin intermediul paginii sale de Instagram Steps by Stela, unde își documentează viața de zi cu zi din noua sa ipostază. Datorită curajului de a-și afirma în continuare feminitatea atât în viața de zi cu zi cât și în mediul online, ea a fost invitată să se alăture noii campanii de comunicare Avon, Frumusețe fără reguli, pe care compania o va lansa în vara acestui an în România.

Digital Divas by Avon este cel mai mare eveniment din România dedicat exclusiv influencerilor din modă si frumusețe. Prima parte a evenimentului pune accent pe dezvoltarea comunității online de beauty & fashion și oferă sfaturi și povești inspiraționale de la cele mai efervescente personalități digitale din România. Printre invitatele evenimentului se numără și Ana Morodan, Diana Cosmin, Andreea Balaban, Alexia Eram. Conferința va fi urmată de Gala de premiere 2019, începând cu ora 20.30. Digital Divas by Avon este cea mai mare competiţie care  reunește și premiază influenceri din modă și frumusețe, și singura unde publicul larg participă la vot, alături de un juriu format din peste 50 de specialiști din industrie.

Programul conferinței poate fi consultat aici. Evenimentul va fi transmis live, pe site-ul www.digitaldivas.ro.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.