READING

Newletics, noua gamă de articole sportive de la Ka...

Newletics, noua gamă de articole sportive de la Kaufland

Retailerul Kaufland a lansat o nouă marcă proprie – Newletics. Noua gamă cuprinde articole sportive ce se adresează atât sportivilor începători, cât și celor cu experiență, indiferent dacă se antrenează afară sau în interior. Gama include articole de îmbrăcăminte și accesorii clasice (tricouri, leggings, șorturi sau încălțăminte, produse pentru antrenamente de alergare, trekking, ski, înot, pentru diferite sporturi cu mingea, yoga, pilates, fitness), dar și accesorii specializate (seturi de gantere, mingi medicinale).

Echipamentele Newletics sunt funcționale și rezistente, își păstrează forma în timp, dispun de funcția de reglare a umidității corpului, sunt impermeabile și rezistă la murdărie, beneficii obținute prin intermediul tehnologiei inovatoare Bionic Finish. Cele mai multe dintre articolele textile Newletics sunt din bumbac bio și sunt certificate GOTS și cu sigiliul OEKO-TEX.

În luna martie, brandul Newletics va avea oferte speciale pentru articole și accesorii din gama dedicată bicicliștilor.

Kaufland este una dintre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1270 de magazine în 7 țări și o rețea de 121 magazine în România.

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.