READING

Nicola Formichetti pleacă de la Diesel

Nicola Formichetti pleacă de la Diesel

Nicola Formichetti, director artistic al brandului italian Diesel în ultimii cinci ani, părăsește compania, anunță portalul Fashionista.com. Este pentru a treia oară luna aceasta când un designer de renume părăsește brandulul pentru care lucrează, după plecarea lui David Koma de la Mugler și a lui Jonathan Saunders de la DVF.

Nicola Formichetti s-a alăturat echipei Diesel în 2013 și a fost primul director artistic al brandului. Anterior, timp de aproape trei ani a fost director de creație al brandului Thierry Mugler. Anterior acestor poziții, a devenit cunoscut în lumea modei pentru colaborările cu Lady Gaga în calitate de stylist al artistei.

Este de asemenea Fashion Director al Vogue Hommes Japonia și creative fashion director la brandului japonez Uniqlo, rol pe care-l are din 2013.

S-a născut în 1977 în Tokyo și are dublă cetățenie: japoneză și italiană.

Captura din spotul ultimei campanii coordonate de Nicola Formichetti pentru Diesel –  Say No To Uncool Wool

Altă campanie Diesel de anul acesta: Make Love Not Walls

Compania a anunțat și un nou CEO în persoana lui Marco Agnolin, ex CEO al Berska, parte din grupul spaniol Inditex. Agnolin îl înlocuiește pe Alessandro Bogliolo, care a plecat la Tiffany & Co. în luna octombrie a acestui an.

Foto: captură spot Say No To Uncool Wool 

Spread the love

RELATED POST

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.